Saturday, 20 August 2011

Nanu baharuddin-Anjing or what??!! kalau btul anjing apa korg nk kata??









siap kiss??


note tercicir : 1. gua x nk ckp bnyak.. Kalau hdup jd artis mmg rosak. So cra nk jd lbh baik,tngglkn   dunia    hiburan.
2. Hukum membela anjing

7 orang bdk spray kt dinding aku:

~mcZura~ 20 August 2011 at 23:47  

hurmmm....latest ke ni????huhuhu...xtaw gk nk ckp pe...

Farah Awang 21 August 2011 at 07:49  

pegang babi/anjing yg berbulu kering memang tak haram
kalau pegang babi/anjing berbulu basah pun xharam,cuma kena samak
yg haram ialah makan daging anjing/babi

HAFIZ ROShDi 21 August 2011 at 08:28  

kabo la...masa'allah... tu kn robot terbaru jepun buat..haha

HAFIZ ROShDi 21 August 2011 at 08:28  

kabo la...masa'allah... tu kn robot terbaru jepun buat..haha

Ayie 21 August 2011 at 09:12  

farah:hahaha..btul.. tp tu kalau kita bkn sngja or TER..hahha.. mmgg or mmbela anjing or babi tnpa sbb dilarang dlm Islam..


Hafiz: ak rse gtu gk..ejas se

▪littleimie▪ 21 August 2011 at 14:57  

hurmm =( walaupun sesetengah mazhab ada yg boleh bela anjing,tp kita ikut mazhab syafi'e,wlpn bley pgg anjing kalau bulu kering..tapi tak boleh ker respect utk tdk membela anjing..bley caye ker they all tu just pegang time bulu kering jew.. camne kalau emergency case tetiba kena gak pegang dia kan..ape hengat dia bley mandi sendiri kew..mesti owner yg kenan mandikan kan?Ramai dah tengik gambar artis bela anjing .. =P macam ni nak jd idol?

Ayie 21 August 2011 at 17:19  

hahaha.. artis smua akhlak down..

Page Navigation Hack

~~boleh komen melalui facebook juga :)~~

jom click :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

afca little gurl..

~~Ruang iklan percuma untuk diiklankan~~
~~Ruang Iklan percuma~~

  © Blogger template 'The Base' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP